Мейрамханалар мен дәмхана — тек қоғамдық тамақтандыру мекемесі ғана емес, осы жерге демалу және сөйлесу, уақытты ыңғайлы өткізу үшін келеді. Зал мен асханадағы кеңістікті дұрыс ұйымдастыру, ішкі логистика, мекеме концепциясын таңдау бұның барлығы жобалау кезеңінде қаланады және оның сапасынан тәуелді. Бұдан бөлек, қымбат бағалы кәсіптік жабдық тек қана сауатты жобаланған асханада тиімді жұмыс істейтін болады. Сіз 50 отыратын орынға арналған дәмхананы немесе кең мейрамхананы ашуға ниеттісіз бе – жобасыз жасауға болмайды.
Ол үшін келесі шешімдер әзірленеді:
- технологиялық жоба;
- инженерлік жоба;
- сәулеттік жоба;
- дизайн-жоба.
Әрдайым жеке жобаларды әзірлеуде қажеттілігі бола бермейді, олардың кейбіреулері басқалардың құрамына кіруі мүмкін. Мысалы, көлемдік-жоспарлау, интерьерлік және экстерьерлік шешімдер сәулеттік жобаға жиі қосылады; немесе электрмен жабдықтау, желдету, сумен жабдықтау жүйелері технологиялық жобаның тараулары немесе қосымшалары болады. Бірақ жоғарыда көрсетілген мазмұндық бөлігі эскиздік жобадан құрылысшыларға, монтаждаушылар мен дизайнерлерге арналған нұсқаулыққа дейінгі жолынан өтетін қоғамдық тамақтандыру нүктесінің кешенді жобасында болуы керек (тапсырыс берушімен бекіту және тиісті органдарда келісімдеуден кейін).
Біздің компания сіздің тілектеріңізге арналған дизайнерлік және жұмыс сызбаларын өндірудің толық айналымын ұсынады.